Voor een passende baan in de techniek ben je bij ons aan het juiste adres!

Ik zoek werk

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek?

Een nieuwe uitdaging?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek ? Wij helpen je graag verder. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk met aantrekkelijke technische bedrijven. We zijn actief in de branches Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde. Ons werkgebied is Gelderland, Overijssel en Utrecht. Voor onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar technisch personeel vanaf MBO niveau voor tijdelijke klussen of vaste banen.

Interesse in de mogelijkheden?

Graag ontvangen we jouw CV. Wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer je interesse hebt dan plannen we een persoonlijk gesprek met je in waarin jij jouw wensen en ambities kunt aangeven. Door onze jarenlange ervaring in de technische arbeidsbemiddeling beschikken we over een groot netwerk met technische bedrijven in diverse specialismen. We zijn op de hoogte van wat er speelt in de markt en kunnen je adviseren welke bedrijven de meeste mogelijkheden voor je hebben en het beste passen bij jouw wensen en ambities.      

Meld je nu aan!

Graag ontvangen we jouw CV. Wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij bemiddelen

SAMTECH  bemiddelt technisch personeel op vanaf MBO niveau in de vakgebieden Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde.

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring in de technische arbeidsbemiddeling weten we de juiste match te maken tussen opdrachtgevers en medewerkers.

Uitgebreid netwerk

We beschikken over een uitgebreid netwerk met toonaangevende technische organisaties en technisch personeel.