Voor een passende baan in de techniek ben je bij ons aan het juiste adres!

Voor werkgevers

SAMTECH is u graag van dienst om uw technische vacatures in te vullen.

Werving & selectie, uitzenden of detachering?

SAMTECH is u graag van dienst om uw technische vacatures in te vullen. Of het nu gaat om werving & selectie, uitzenden of detachering, wij zijn de juiste partner om uw vacatures in te vullen. Door onze jarenlange ervaring in de technische arbeidsbemiddeling zijn we in staat om de juiste match te maken tussen opdrachtgevers en medewerkers. SAMTECH gaat voor kwaliteit en langdurige relaties met onze opdrachtgevers.

Werving & Selectie

Wilt u een nieuwe medewerker werven en zelf in dienst nemen? Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste kandidaat. Na een uitgebreide inventarisatie van uw wensen en eisen gaan we zoeken naar geschikte kandidaten. Als u een kandidaat van ons wilt aannemen dan brengen we daar een bemiddelingsfee voor in rekening. We werken op basis van no cure no pay.

Detachering

Heeft u tijdelijk personeel nodig, maar wilt u deze medewerkers zelf niet in dienst nemen dan kunt u kiezen voor detachering. Dit kan interessant zijn bij piek drukte, vervanging ziekte of bij projecten.

Uitzenden

De meest flexibele vorm van onze dienstverlening is uitzenden. Dit is interessant als u voor korte duur extra technische capaciteit nodig heeft op uitvoerend niveau.